Treći ‘Adventski razgovor’ za sinodalnu Crkvu: biskupija pripremila upitnik

U trećem Adventskom razgovoru, 17. prosinca, don Ivica Huljev, don Pavao Gospodnetić i don Jakša Rubinić usredotočili su se na Upitnik za sinodalno savjetovanje, upućen svima koji žive na Hvaru, Braču i Visu ili tu povremeno dolaze.

Upitnik je ponuđen krštenima, redovitim i povremenim sudionicima vjerskih slavlja, kao i kršćanima koji nisu katolici i svim ljudima dobre volje. Ukoliko netko nije vjernik ili tek ne pripada Crkvi, pozvan je i zamoljen također odgovoriti na pitanja za koja smatra da na njih može odgovoriti.

Svi odgovori su dragocjeni, jer Upitnik želi biti mjesto susreta, dijaloga i razlučivanja u kojem se mogu ponuditi konkretni izazovi, misli, nadahnuća i potrebe. U potpunosti je anoniman kako bi svatko imao potpunu slobodu izreći svoje mišljenje i savjetima, pohvalama i primjedbama pomoći životu ove biskupijske zajednice. Upitnik je dostupan na poveznici: hvarskabiskupija.hr/sinoda-upitnik

”Adventski razgovori” dostupni su na youtube kanalu Hvarske biskupije (hvarskabiskupija.hr; fratellanza.net).

VIDEO

Hvala što ste pročitali ovaj tekst. Ako želite pratiti slične sadržaje, pozivamo vas da zapratite naš WhatsApp kanal fratellanza.net klikom ovdje ili našu Fb stranicu klikom ovdje.