Migranti u Velikoj Kladuši skočili u rijeku i spasili ženu od utapanja

Migranti u Velikoj Kladuši jučer su skočili u rijeku kako bi spasili 58-godišnju ženu.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić potvrdio je da su jučer u mjestu Trn Polje, predgrađu Velike Kladuše, migranti spasili ženu od utapanja. “U rijeci Kladušnici grupa migranata je jučer primijetila tijelo kako pluta, a dvojica migranata su ušli u rijeku i izvukli je van prije nego što su došli pripadnici MUP-a. Žena je ubrzo prevezena u Dom zdravlja, a nakon toga i u Kantonalnu bolnicu, gdje je još uvijek na opservaciji“, istaknuo je Šiljdedić za N1.

Ženska osoba koja je izvučena iz rijeke je ‘63. godište i iz Velike Kladuše je. Na ovom slučaju će se dalje raditi, odnosno pokušati doći do informacija na koji način je upala u rijeku. Rečeno je da žena još nije u najboljem stanju.

“Jedna lijepa priča ljudi koji možda nemaju ni smještaj na ovoj hladnoći, a netko od njih je ušao u hladnu rijeku i spasio ženu”, kazao je glasnogovornik MUP-a USK.

Inače, na mjestu gdje je žena primijećena u rijeci nalazilo se više desetaka migranata, a to se dogodilo u blizini kampa Miral (fratellanza.net).

Hvala što ste pročitali ovaj tekst. Ako želite pratiti slične sadržaje, pozivamo vas da zapratite naš WhatsApp kanal fratellanza.net klikom OVDJE ili našu Fb stranicu klikom OVDJE.